Belysning m.m.

Vi jobbar med ljus i många olika miljöer och med olika tekniker. Från kontor, boenden, butiker och utomhusmiljöer.

Vi projekterar fram nya lösningar med mer och bättre ljus till en lägre driftskostnad.

Vi hjälper dig att ta fram lösningar som är kostnadseffektiva och driftsäkra för dig som kund.

Vårt mål är att uppfylla dina önskemål och behov, så berätta för oss om din vision. Vi hjälper dig med belysning i hemmets alla rum, från val av produkt till placering och installation.

Spotlights
Spotlights i tak och väggar har blivit en allt mer populär ljuskälla i våra hem, och ofta är det en bra lösning. Det blir snyggt, du kan sprida ut ljuskällorna och få ett behagligt allmänljus, och de tar ingen plats. Med en dimmer kopplad till dina spots är det en praktisk lösning.

Oavsett om du ska spotlights i köket eller badrum eller decklights utomhus till altanen eller varför inte downlights inomhus i vardagsrummet så installerar SaneElektro det snabbt och säkert.

Taklampa
Att montera och hänga lampor snyggt kan vara en utmaning, speciellt om uttaget inte sitter exakt på rätt ställe för ditt matbord! Ibland kan man vilja dölja sladden, men ibland kan det vara fint att låta det vara synligt i sin enkelhet! SaneElektro löser ditt önskemål på bästa sätt och utifrån dina förutsättningar. En behörig elektriker kan behövas beroende på vilken elkoppling som finns tillgänglig.

24/7

räddnings tjänst

Kontakta oss?

Adress: Jespersgatan 13, 214 45 Malmö

Mobil: 0760827016

E-post: info@saneelektro.se