Smarta hem

Smarta hem-lösningar

Lösningar som du tidigare bara sett på film finns nu tillgängliga även för ditt hus! Lättanvända och smidiga produkter som förenklar ditt liv. Begreppet “smarta hem” är ganska nytt i svenska hushåll men vi på Impero EL har sneglat på lösningar inom detta område en längre tid. Det medför att vi idag har en bred kunskap om vilka roliga och smarta funktioner du behöver för att underlätta ditt liv samtidigt som du får möjligheten att göra stora energibesparingar.

I begreppet “smarta hem” innefattar vi allt ifrån intelligenta och snygga installationer av hemelektronik till ljussättning, styrsystem samt energisparfunktioner för hela huset.

Smarta hem – smarta installationer av hemelektronik

Smarta hem är ett ganska nytt begrep i svenska hushåll men vi har sneglat på dessa lösningar i en längre tid och har under den tiden skaffat oss oss en bred kunskap i vilka lösningar man kan få till för att underlätta livet med roliga och smarta funktioner. Lösningar som du tidigare bara sett på tv finns nu tillgängliga för dig! och vi gör det till och med lättanvänt.I begreppet smarta hem innefattar vi allt ifrån smarta och snygga installationer av hemelektronik till ljussättning, styrsystem och energisparfunktior för hela hemmet.

Smarta system ger energibesparingar på 30-40%

24/7

räddnings tjänst

Kontakta oss?

Adress: Jespersgatan 13, 214 45 Malmö

Mobil: 0760827016

E-post: info@saneelektro.se