Solceller

Kompetent installation av solceller

Är du intresserad av att installera solceller och bli mer självförsörjande när det handlar om el? Vi hjälper dig att installera solceller en investering som gynnar såväl din ekonomi som miljön.

Solceller omvandlar energin från solens strålar till elektrisk energi. Solceller är tillverkade av bland annat kisel och skapar därför elektrisk energi när de träffas av solljus. Solenergi är miljövänligt, säkert och mycket ekonomiskt fördelaktigt.

Vi är alltid flexibla och lyssnar noga på kunden inför installation av solceller – varje projekt har sina egna förutsättningar. Vi kommer gärna ut på plats för att inspektera och lägga upp en plan och tar därför hand om projektering, installation, drift och service av dina solceller.

Varför ska man välja solenergi och solcellspaneler?

Till skillnad från vatten och vind, behöver man inte ändra i naturen för att ta tillvara på energin. Det som krävs är ett tak, solcellspaneler och en elektriker med stor erfarenhet, så har man allt för att ta tillvara på solenergi. Solenergi är både miljövänligt och förnybart, detta innebär att det inte släpps ut farliga ämnen som skadar miljön och människor runtomkring. Solenergi tar heller aldrig slut, allt detta gör att solenergi är den energikälla som flest bör investera i.

24/7

räddnings tjänst

Kontakta oss?

Adress: Jespersgatan 13, 214 45 Malmö

Mobil: 0760827016

E-post: info@saneelektro.se